it’sAfits vlog Januari 2021

Door Nienke

Mijn eerste echte naaivlog staat online. Ik maakte patroon 1122 van it’sAfits, het maandpatroon januari en nam jullie mee in deze reis!

Een vlog is eigenlijk een video versie van een blog. Ik neem jullie mee in mijn reis van het maken van dit patroon. Ik doe het op mijn manier en geef af en toe een tip, die ik mezelf heb aangeleerd. Wil niet zeggen dat dit allemaal perfect is of de enige mogelijkheid. Er zijn altijd meerdere manieren mogelijk om dingen te doen en doe vooral dan ook wat jij gewend bent. Ben je beginnende naaister? Kijk dan de tutorial die it’sAfits bij het patroon levert, dit is namelijk een stap voor stap uitleg van hoe het patroon gemaakt moet worden.

Een beetje zenuwachtig was ik wel, dus wellicht is het filmpje iets serieuzer dan je van mij gewend bent, omdat ik te gefocust was op het goed doen, goed licht, goed zitten ect… Maar geniet, want de bloopers heb ik niet verwijderd, *grinnik.

Ik zou het heel leuk en fijn vinden positieve feedback te ontvangen over mijn vlog, zodat ik weet wat ik de volgende keer anders zou kunnen doen of wat jullie graag willen zien.

Meer lezen?

1 Reactie

Marleen 4 mei 2021 - 10:01

Erg duidelijk uitgelegd en leuk gefilmd. Ik ben er blij mee. Dank je wel.

Beantwoorden

Laat een reactie achter